COLIMACON ET CIE biopamut hordozókendő

COLIMACON ET CIE biopamut hordozókendő
Franciaországból származó, rendszeres napi hordozáshoz vagy hosszabb sétákhoz ideális, keresztsávoly szövésű hordozókendő, mely minden szempontból alkalmas a gyermekek hordozására, születéstől 18 kilóig.

Minden hordozó használati utasítással érkezik.

Kendő ápolása:
– Első használat előtt érdemes két alkalommal kímélő, 40 fokos mosóprogrammal kimosni, ecettel öblíteni, hogy puhaságát elérje és a színt is fixáljuk.
– Mosni 40 fokon, mosódióval vagy mosógéllel lehet.
– Öblíteni ecetet és mosóparfümöt szabad használni.
– Alacsony fordulatú centrifugálás és kímélő szárítógépezés szintén megengedett.
– Vasalni szabad, legfeljebb 40 fokon.
– Mosószóda, öblítőszer és fehérítő használata tilos, mert ezek károsítják az anyagot és a kendő színét!

Típusok:

Miel et Malice:
A szivárvány színeiben, sőt még annál is több árnyalatban érhető el. Valamennyi hordozó 100% organikus pamutból készül, ökofestékek színezésével.

Biotiful:
Kényelmes és természetbarát kendő, mely annyiban különbözik a Miel & Malice Bio hordozókendőtől, hogy 61% pamut mellett 39% lent tartalmaz. A lentartalom miatt ez a kendő nyári hordozásnál egyfajta „hőszabályozóként” működik, hűsítő érzést biztosít. Ezeket a kendőket a szövést követően nem festik, nem fehérítik. Ebből adódik, hogy az első mosást követően 20%-ot csökken a méretük, de a méretbe ezt a csökkenést beleszámoltuk, ennyivel hosszabb kendőt kapsz kézhez. Születéstől 18 kilóig alkalmasak hordozásra.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.