ÁSzF

Általános szerződési feltételek

Oyun Ochirpurev e.v.

 • Székhely: 2211 Vasad Széchenyi u. 6.
 • Adószám: 69273357-1-33
 • bankszámlaszám: 11773425-04861931 (OTP Bank)

Elérhetőségeink:

Panaszkezelés az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges:

Telefonon: (06-30) 438-6912
E-mail: info(kukac)maraya.hu

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a mindenkori készlet erejéig érvényesek.

Megrendelés történhet:

 • web-áruházunkon keresztül
 • e-mailben
 • telefonon

Megrendelés leadásakor szükséges:

 • név
 • számlázási cím
 • szállítási cím
 • elérhetőségi telefonszám

Szállítási határidő:

 • Készleten lévő termék esetén: 3-4 nap
 • Egyéb esetben: 3-4 hét (a rendelt terméktől függően)

Fizetési lehetőségek

 • átutalással az alábbi bankszámlára:
 • számlatulajdonos: Ochirpurev Oyun
 • számlaszám: 11773425-04861931 (OTP Bank)
 • A közleménybe a megrendelő nevét kérjük beírni
 • készpénzben utánvéttel (GLS futárszolgálat a kiszállító: a vételárat + postaköltséget a futárnak kell közvetlenül fizetni)

Szállítás

  • A megrendelt terméket futárszolgálattal juttatjuk el vásárlóinkhoz. A vevő az átvételt követően köteles megbizonyosodni a csomag sértetlenségéről és azt az átvételi elismervény aláírásával elismerni.

 

Szállítási költségek:

Magyarországi szállítás

 • Utánvétel esetén 2380 Ft
 • Banki előreutalás esetén 1550 Ft

Elállási jog

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól indoklás nélkül elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben jelezni az info@maraya.hu e-mail címen. A vásárlót ez esetben semmilyen költség nem terheli, amennyiben a rendelés ellenértékét már átutalta bankszámlánkra, azt haladéktalanul, de maximum 30 napon belül visszautaljuk.

Az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben jelezni az rendeles(kukac)maraya.hu e-mail címen határidőn belül, de nem köteles az elállást indokolni.
Az elállási jog kizárólag olyan termék(ek)re vonatkozik, amely(ek) minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre személyesen, postai úton vagy futárpostai úton. Ellenkező esetben a visszavásárlás mérlegelésének jogát fenntartjuk.
A termék(ek) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt a vevő köteles megtéríteni.
Az elállási jog érvényesítése esetén a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követően haladéktalanul, de maximum 30 napon belül visszautaljuk a vevő számlájára. A visszatérítés nem vonatkozik a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, ezeket minden esetben a vevőnek kell viselnie. A vevőt a termék visszaküldésének költségein kívül egyéb költség nem terheli.

Szavatosság, jótállás, garancia

A 14 napos, indoklás és feltétel nélküli elállási jog biztosításán túl az alábbi garanciákat vállaljuk termékeink után.

30 napos visszavásárlási garancia

A megrendelt termék(ek)re 30 napos, 100% pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk és a teljes vételárat megtérítjük. Az áru átvételét követő 30 napon belül a vásárló köteles igényét e-mailben jelezni a lang@maraya.hu e-mail címen. A visszavásárlási garancia, csak arra a termék(ek)re vonatkozik, amely minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire.

1 év általános garancia.

A megrendelt termék(ek)re 1 év általános garanciát is biztosítunk. A javítható hibákat a garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy a vevő választhat árleszállítást vagy élhet elállási jogával. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes.

A szavatosság, jótállás, garancia és elállási jogok érvényesítéséhez nem szükséges az eredeti számla bemutatása.

Egyéb feltételek:

A tulajdonos felhívja szíves figyelmét arra, hogy a weboldalon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák, illetve a weboldalnak az Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak, az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a tulajdonos jogosult.

A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A tulajdonos hozzájárulása esetén a weboldalon megjelelő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák csak abban az esetben használhatók fel, ha minden egyes másolaton forrásként megjelenik a weboldal címe, a tulajdonos neve, továbbá, hogy az említett felhasználás csak ismeretterjesztés céljából történik és az sem az Ön, sem az Ön közvetítésével más harmadik természetes vagy jogi személy kereskedelmi, illetve egyéb jövedelemszerző tevékenységét nem szolgálja, és az adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák módosítás nélkül kerülnek felhasználásra. Tekintettel arra, hogy a web-portál tartalmának kialakítása illetve elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint külön védelem alatt is áll, az sem részben sem egészben nem másolható le kivéve, ha erre Ön a weboldalon kifejezetten engedélyt kap.

Feltételek megsértése esetén a tulajdonos követelheti a jogsértéssel való azonnali felhagyást és kárának megtérítését.

Adatvédelmi információ:

A vásárlás során kötelezően megadott adatokat az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényt figyelembe véve kezeljük.

A vevő a rendelés elküldésével tudomásul veszi és elfogadja a jelen Vásárlási feltétekben foglalt valamennyi feltételt.